Join La Famiglia!

Wat leuk dat je erover nadenkt om bij ons te komen werken! Kijk hieronder voor openstaande vacatures.

Een extra paar handen is altijd welkom! Daarnaast worden we altijd erg enthousiast als we een CV of een sollicitatie ontvangen. We hebben verschillende leuke restaurants in Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Bloemendaal aan Zee waar we altijd op zoek zijn naar leuke mensen!

Voordat je contact met ons opneemt, neem even het volgende door en kijk of je hieraan voldoet:

  1. Je bent een gemotiveerd en enthousiast persoon
  2. Je bent een echte teamplayer: voor ons heeft iedereen van de Renato’s Famiglia een cruciale rol in het bedrijf en moet iedereen met elkaar kunnen samenwerken
  3. Je bent enthousiast over de Italiaanse cultuur/eten: Ja! Een belangrijk aspect voor ons.

Klinkt dit een beetje zoals jij? Dan kijken we er naar uit om meer over jou te weten te komen!

Je kan contact met ons zoeken middels het volgende e-mail adres:

Brand Director

@ Renato's HQ, Amsterdam

Als Brand Director ben je verantwoordelijk voor alle marketingaspecten van onze talrijke bedrijfsmerken. Jouw missie zal zijn om een strategie te creëren om de merkbekendheid te verbeteren, samen met je team onze evenementenportefeuille uit te bouwen en bij te dragen aan de doelstellingen van Laksch Hospitality Group.

Medewerker bediening

@ Renato's Osteria & Pizzeria, Amsterdam

Je bent servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler.

Zelfstandig werkend kok

@ Renato's Osteria, Amsterdam

Als zelfstandig werkend kok ben je servicegericht, betrokken en functioneer je goed in stressvolle situaties, verder heb je een passie voor koken en werkervaring in een soortgelijke functie.

Restaurant Supervisor

@ Renato's Bloemendaal aan Zee

Als Restaurant Supervisor draag jij zorg voor de operationele aspecten van het restaurant. Het bewaken van de kwaliteit en de financiële situatie staat centraal, maar de communicatie met jouw team is net zo belangrijk. Als bedrijfsleider sta jij middenin je team, waardoor je ook veel op de werkvloer aanwezig zult zijn. Hier krijg jij een ondernemende functie met veel autonomie voor terug, zolang de targets worden gehaald.

Medewerker bediening

@ Renato's Bloemendaal aan Zee

Je bent servicegericht, betrokken en gastgericht. Jouw enthousiasme en vriendelijkheid zorgt voor zowel blije gasten als blije collega’s, je functioneert goed in stressvolle situaties en je bent een echte teamspeler.

Chef-kok

Als chef-kok ligt de dagelijkse leiding van de keuken in jouw handen en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en kwaliteit. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken met je collega’s in de keuken en de bediening, zelfs onder druk.

Leidinggevende Kok

@ Renato's Bloemendaal aan Zee

Als Leidinggevende kok ligt de dagelijkse leiding van de keuken in jouw handen en ben je eindverantwoordelijk voor de werkuitvoering en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de rest van de keukenbrigade en de bediening, waardoor een goede communicatie vereist is. Je hebt een voorliefde voor de Italiaanse keuken en weet dit te vertalen naar de gerechten die je samen met je team maakt.

Kok

@ Renato's Bloemendaal aan Zee

Als kok werk je nauw samen met de rest van de keukenbrigade en de bediening, waardoor een goede communicatie vereist is. Je hebt een voorliefde voor de Italiaanse keuken en weet dit te vertalen naar de gerechten die je samen met de chef-kok maakt.

Delivery driver

@ Renato's Pizzeria, Nijmegen

Als onze driver (16 jaar en ouder) ben je een enthousiast persoon die onze pizza's en producten met zorg wil bezorgen in heel Nijmegen. Wij zorgen voor een stevige elektrische fiets, mooie jasjes en een gratis pizza als avondeten. Je zorgt ervoor dat alles op tijd en netjes bij de mensen thuis wordt bezorgd. Je komt in een gezellig team te werken en je hebt alle mogelijkheden om te switchen naar bediening, keuken - maar ook om te lekker blijven fietsen!

Laatste nieuws. Curiositeiten.
Renato’s Roddels.

Een maandelijkse nieuwsbrief voor onze hechte vrienden.